Aanleg parking - Zemst

Parking Zemst
Team Infrastructuur
Stap 4 - voltooid
Over het project

In Zemst begeleidde collega Filip de aanleg van een parking.

Doel

De hoofdingang van de school bevindt zich in de Splitstraat. Dit is een uiterst drukke verbindingsweg. Dit zorgt aan het begin en einde van de schooldag voor een chaotische en veelal gevaarlijke situaties op de Splitstraat. Daarom werd beslist om een bijkomende toegang te creëren via de parking van SK Laar. Deze wordt toch niet gebruikt tijdens de schooluren. Zo wordt de Splitstraat deels ontlast.
 

Bouweigenschappen

Op basis van de opmeting van een beëdigd landmeter werd ons gevraagd om enkel het ontwerp te maken en de bouwaanvraag in te dienen,
 

Financiering

De gemeente Zemst financierde dit project.

Status

Deze plannen werden afgewerkt en de bouwaanvraag werd ingediend en goedgekeurd.

Ligging