Deskundige informatieveiligheid & GDPR – data protection officer (DPO) (m/v)

Functiebeschrijving:

Je begeleidt de vennoten van Haviland bij de uitvoering van hun informatieveiligheidsbeleid en bij de opmaak van een informatieveiligheidsplan. Hierbij sta je in nauw contact met de lokale ICT-en beleidsverantwoordelijken. Je hebt een adviserende, stimulerende, documenterende en controlerende opdracht inzake informatieveiligheid. Als Data Protection Officer (DPO) bewaak je de toepassing van de geldende regelgeving (GDPR) en de informatieveiligheidsvoorschriften, rapporteer je je bevindingen en hou je een incidentenregister bij. Het sensibiliseren van de vennoten omtrent informatieveiligheid maakt eveneens deel uit van je takenpakket. Je standplaats is Asse (Zellik) maar je bent bereid om het grootste deel van je werkzaamheden uit te voeren op locatie bij de vennoten (arrondissement Halle-Vilvoorde). 

Profiel:

  • Minimum bacheloropleiding in een juridische richting gelijkwaardig door ervaring;
  • Bereid tot het volgen van een basisopleiding tot informatieveiligheidsconsulent (en jaarlijkse bijscholingen);
  • Klantgericht, administratief sterk en uiterst zelfstandig;
  • Planmatig, projectmatig en organisatorisch sterk;
  • Sterke communicatieve vaardigheden;
  • Je bent in het bezit van een wagen en een geldig rijbewijs B; 
  • Affiniteit met ICT, informatieveiligheid en/of dataprotectie (DPO) is aangewezen;
  • Ervaring met de werking van lokale besturen is een pluspunt;
  • Uitstekende kennis van het Nederlands.

Aanbod: 

Je komt terecht in een boeiende job met talrijke uitdagingen en eigen verantwoordelijkheden, dit in een aangename werksfeer en binnen een dynamisch en ambitieus team. We bieden je een voltijds contract voor onbepaalde duur aan (38u-week met glijdende uurregeling) en een aantrekkelijk maandloon volgens de weddenschalen van de openbare sector (niveau B1-B3). Nuttige, relevante werkervaring wordt in rekening gebracht bij de bepaling van de verloning. Bijkomend bieden wij volgende extralegale voordelen aan: GSM, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, woon-werkvergoeding, omniumverzekering en kilometervergoeding bij professioneel gebruik van de eigen wagen. Je zal beschikken over 35 verlofdagen en er is aandacht binnen onze organisatie voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Haviland vindt een gezonde work-lifebalans belangrijk.

Interesse?

Bezorg ons je motivatiebrief en CV tegen 9 juni 2019 met de vermelding “vacature informatieveiligheid”. Een eerste selectie gebeurt op basis van CV, diploma en ervaring.

Bij interesse word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Aanvullend zal een online assessment worden afgenomen, gevolgd door een schriftelijke proef die beoordeeld wordt door een selectiejury.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf doc docx.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf doc docx.