Immo

Haviland heeft nog een beperkt immo aanbod. Wij bieden gronden, woningen, appartementen en autostaanplaatsen tegen betaalbare prijzen aan. Daarnaast staat deze dienst in voor het verkopen van industriegebouwen en industriegronden.

Lokale bedrijvenzone de Vlaamse Staak

Haviland ontwikkelt, in samenwerking met de gemeente Opwijk en de POM, een lokale bedrijvenzone van 5 ha. Het lokaal bedrijventerrein De Vlaamse Staak te Opwijk is een nieuw bestemde zone die deel uitmaakt van het RUP Nijverseel dat definitief werd vastgesteld anno 2012. De zone is gelegen langs de N47 Steenweg op Dendermonde, op de grens met de gemeente Lebbeke (provincie Oost-Vlaanderen).

De bedrijvenzone moet plaats bieden aan kmo’s en ambachtelijke bedrijven met een lokaal karakter. Duurzaamheid dragen wij hoog in het vaandel en verschillende mogelijkheden worden onderzocht naar uitvoering en opname toe.
De juiste bedrijven op de juiste plaats! Hierdoor spelen we in op de economische noden van het bedrijfsleven en willen we door het aanbieden van een betaalbare site, een antwoord geven op de vele verzuchtingen.

Het ontwerp en de realisatie van het aansluitend buurtpark alsook de groenbuffer werden toevertrouwd aan Regionaal Landschap Groene Corridor.
De start der werken is voorzien op 30 maart 2018, waarna de verkoop enkele maanden later kan opgestart worden.

Lokaal bedrijventerrein de Vlaamse Staak in Opwijk
Vlaamse staak plan
Vlaamse staak
Vlaamse staak
Vlaamse staak
Vlaamse staak
Team immo
Team immo 2
Meer info over ons immo aanbod?
Anjuska Deckx
Relatiebeheerder - verantwoordelijke immo