A A A A

U bent hier: Haviland » Contact
Wij zoeken nieuwe collega's!
Voor al het laatste nieuws, schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Intercommunale Haviland

Brusselsesteenweg 617
1731 Zellik

tel. 02 466 51 00
fax 02 466 49 81

info@haviland.be

Gelieve onderstaande velden zo goed mogelijk in te vullen aub.

  1. naam (verplicht)
  2. e-mail (verplicht)
  3. omschrijving (verplicht)
  4. Anti-spam controle 3  + 1  =   (*)
  5.  
 

Heb je een vraag of een opmerking? Contacteer ons!

Wegbeschrijving naar hoofdkantoor Haviland intercommunale in Zellik

1. Met de auto

1.a. Komende van Brussel:
Via de Keizer Karellaan (verbindt de basiliek van Koekelberg met de Ring): net voor het oprijden van de autosnelweg (aan l’Oréal) naar rechts (= Zelliksesteenweg N9). Op de rotonde rechtdoor rijden. (De Zelliksesteenweg overgaand in de Nieuwe Gentsesteenweg en de Brusselsesteenweg). Rechts, net voorbij de tweede verkeerslichten, staan de gebouwen van Haviland.


1.b. Komende via de Ring vanuit richting Namen – Luik:
Op de ring afrit 10 (Asse - Zellik) nemen. Op het einde van de afrit naar links (Pontbeek) - onder de brug van de Ring tot op de rontonde. Daar naar rechts (richting Zellik = Zuiderlaan). Via tweede rotonde rechtdoor blijven rijden tot aan de verkeerslichten met de Brusselsesteenweg. Daar linksaf - 200 meter verderop bevindt zicht het hoofdkantoor van Haviland aan de linkerkant.


1.c. Komende via E40 vanuit richting Gent:
Voor verkeerswisselaar van Groot-Bijgaarden richting Brussel – Koekelberg volgen (links aanhouden). Eerste afrit rechts nemen (Groot-Bijgaarden – Asse N9). Na het verlaten van de autosnelweg richting Asse-Zellik (N9) volgen. Aan de t-splitsing links afslaan (Nieuwe Gentsesteenweg overgaand in Brusselsesteenweg). Rechts, net voorbij de tweede verkeerslichten, staan de gebouwen van Haviland.

2. Met de trein (NMBS)
Het station van Sint-Agatha-Berchem bevindt zich op 10 minuten wandelen van Haviland. Dit station wordt aangedaan door de treinen op de lijn Aalst – Brussel-Zuid via Jette, die onder meer stoppen in Liedekerke, Essene-Lombeek, Ternat, Sintt-Martens-Bodegem, Dilbeek, Groot-Bijgaarden, Jette, Bockstael en Brussel (Noord, Centraal en Zuid).

3. Met de tram vanuit Brussel (MIVB)
Tram 82 heeft zijn eindhalte aan het treinstation van Sint-Agatha-Berchem. Deze tramlijn doet ook onder meer het treinstation Brussel-Zuid aan.

4. Met ‘de Lijn’
De bussen van De Lijn (lijn Aalst - Brussel) stoppen schuin tegenover onze gebouwen. Ze hebben onder meer ook een halte aan het metrostation Simonis en treinstation Brussel-Noord.