Projectcoördinator (wegen)infrastructuur

Functiebeschrijving:

Als projectcoördinator sta je in voor het ontwikkelen en opvolgen van infrastructuurwerken van Haviland en/of de vennoten. De nadruk ligt hierbij op wegeninfrastructuur (riolerings- en wegeniswerken, verkavelingen, speelpleinen, containerparken, parkings, sportkunstgrasvelden,…). In opdracht van Haviland/de vennoot beheer, begeleid en werk je een project uit binnen het voorziene budget en binnen een afgesproken timing. Je begeleidt de vennoot/Haviland van a tot z (ontwerp, uitvoering, nazorg), dit zowel op administratief als op technisch vlak. Je raadpleegt de markt in lijn met de wetgeving op overheidsopdrachten. Bij mogelijke geschillen zorg je voor begeleiding en advies. Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en regelgeving eigen aan je werkgebied. Bij de uitvoering van je functie sta je in nauw contact met de opdrachtgevers en je naaste collega’s. Je verzekert hierbij een goede communicatiestroom naar alle belanghebbenden. Asse (Zellik) is je standplaats maar je werkterrein situeert zich op het grondgebied van het arrondissement Halle-Vilvoorde.  

Profiel:

  • Master of bachelor diploma in een bouwkundige richting;
  • Relevante ervaring is een pluspunt;
  • Ervaring met het werken met overheden is een troef;
  • Sterke communicatieve vaardigheden;
  • Klantgericht, administratief sterk en uiterst zelfstandig;
  • Planmatig, doelgericht en organisatorisch sterk;
  • Stressbestendig (omgaan met deadlines) en flexibel;
  • In het bezit van een wagen en een geldig rijbewijs B;
  • Uitstekende kennis van het Nederlands;
  • Vlot overweg kunnen met de courante softwarepakketten. 

Aanbod: 

Je komt terecht in een job met talrijke uitdagingen en eigen verantwoordelijkheden, dit in een aangename werksfeer en binnen een dynamisch team. We bieden je een voltijds contract voor onbepaalde duur aan (38u-week met glijdende uurregeling) en een maandloon volgens de weddenschalen van de openbare sector. Nuttige, relevante werkervaring wordt in rekening gebracht bij de bepaling van de verloning. Bijkomend bieden wij volgende voordelen aan: maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, woon-werkvergoeding, omniumverzekering en kilometervergoeding bij professioneel gebruik van de eigen wagen. Je zal op termijn beschikken over 35 verlofdagen en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Vul hieronder het solliciatieformulier en upload je CV en motivatiebrief.

Bij interesse word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Aanvullend zal een assessment worden afgenomen, gevolgd door een proef die beoordeeld wordt door een selectiecommissie.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf doc docx.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf doc docx.