Stedenbouwkundige – ruimtelijk planner (m/v/x)

Functiebeschrijving:

Als deskundige binnen het team ruimtelijke ordening zal je onze vennoten (lokale besturen) begeleiden en adviseren onder meer bij vergunningsaanvragen. Je zal ook instaan voor de opmaak van ruimtelijke beleidsplannen en ruimtelijke uitvoeringsplannen. Je werkt mee aan masterplannen met o.a. stedenbouwkundige visies en richtlijnen en aan de uitvoering van studieopdrachten (beeldkwaliteit, woonbehoefte,…). Je doet inhoudelijk onderzoekswerk en maakt analyses op. Je zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen en regelgeving eigen aan je werkgebied. Bij de uitvoering van je functie sta je in nauw contact met de opdrachtgevers (besturen) en je 3 naaste collega’s van het team. Met je teamgenoten werk je mee aan plannen en projecten rond ruimtelijke ordening, dit vanuit Asse (Zellik) waar Haviland gevestigd is. Jouw werkterrein situeert zich echter op het ganse grondgebied van het arrondissement Halle-Vilvoorde. Je zal namelijk ter plaatse bij vennoten worden ingezet, in functie van jouw kennis en vaardigheden, om bijvoorbeeld omgevingsdossiers te behandelen en/of, met de ambtenaren, aan omgevingshandhaving mee te werken.

Profiel:

In het bezit van een bachelor of master diploma en getuigschrift opleiding ruimtelijke planning en stedenbouw of gelijkwaardig door ervaring;

  • Goede kennis en ervaring met ruimtelijke planning en stedenbouw. Ervaring met stedenbouwkundig ontwerpen en GIS-analyses is een pluspunt;
  • Ervaring met het werken met overheden is een troef;
  • Sterke communicatieve vaardigheden;
  • Klantgericht, administratief sterk en uiterst zelfstandig;
  • Planmatig, doelgericht en organisatorisch sterk;
  • Stressbestendig (omgaan met deadlines) en flexibel;
  • In het bezit van een wagen en een geldig rijbewijs B;
  • Uitstekende kennis van het Nederlands.

Aanbod:

Je komt terecht in een job met talrijke uitdagingen en eigen verantwoordelijkheden, dit in een aangename werksfeer en binnen een dynamisch team. We bieden je een voltijds contract voor onbepaalde duur aan (38u-week met glijdende uurregeling) en een maandloon volgens de weddenschalen van de openbare sector. Nuttige, relevante werkervaring wordt in rekening gebracht bij de bepaling van de verloning. Bijkomend bieden wij volgende voordelen aan: GSM, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, woon-werkvergoeding, omniumverzekering en kilometervergoeding bij professioneel gebruik van de eigen wagen. Je zal beschikken over 35 verlofdagen en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Haviland vindt een gezonde work-lifebalans belangrijk.

Interesse?

Bezorg ons je motivatiebrief en CV uiterlijk op 16 juni 2019 via vacature@haviland.be met de vermelding “vacature ruimtelijke ordening”.

Een eerste selectie gebeurt op basis van CV, diploma en ervaring. Bij interesse word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Aanvullend zal een assessment worden afgenomen, gevolgd door een eerder praktische juryproef.